Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه نیشابور موفق به ساخت شیر هوابند (Bubble Tight Damper) به عنوان یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های مورد نیاز جهت تعبیه در کانال‌های هوارسانی تاسیسات مهم کشور شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین امیرآبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه نیشابور گفت: لزوم جداسازی هوای آلوده و میکروبی از هوای تمیز یکی از ضروریات اصلی بسیاری از آزمایشگاه‌ها و صنایع پیشرفته است؛ در این تاسیسات فراهم آوردن محیط کنترل شده (Safe Environment) یک الزام اولیه می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امیرآبادی ادامه داد: ادامه توسعه بسیاری از صنایع دانش محور، استراتژیک و دفاعی کشورمان نه تنها نیازمند فراهم آوردن محیط ایزوله آزمایشگاهی و تولیدی است بلکه در صورتی که این مراکز به درستی از محیط خارج ایزوله نشوند خود می‌توانند تهدیدی برای جامعه و محیط زیست محسوب شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه نیشابور تصریح کرد: از منظر دیگر به منظور بالا بردن سطح ایمنی و محافظت در برابر بیماری‌های واگیر در بیمارستان‌ها، اتاق‌های ایزوله به‌کار رفته برای بستری بیماران نیاز به کنترل دقیق هوای خروجی از این اتاق‌ها هستیم. همچنین در پناهگاه‌ها به منظور محافظت در برابر تهاجم‌های میکربیولوژیکی از سوی دشمن در زمان حمله‌های میکروبیولوژیکی لازم است هوای آلوده ورودی به داخل پناهگاه را کنترل کنیم.

وی افزود: شیر‌های هوابند به کار رفته در کانال‌های هوارسانی بیمارستان‌ها (اتاق‌های ایزوله که برای نگهداری بیماران مبتلابه بیماری‌های واگیر) یا آزمایشگاه‌های ایزوله (Bio-safety Lab۳) از جمله مهم‌ترین مواردی هستند که به دلیل کاربرد در صنایع دفاعی و تاسیسات اتمی مورد تحریم واقع شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه نیشابور گفت: صنایع و مراکز تحقیقاتی که روی فناوری‌های پیشرفته همانند اپتیک، لیزر، داروسازی‌ها، الکترونیک، مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه‌های بیولوژیکی (Bio Safety Labs) که بر روی بیماری‌های انسان و بیماری‌های مشترک انسان و دام کار می‌کنند، اتاق ایزوله بستری بیماران مبتلا به بیماری‌های واگیر برخی از مراکزی هستند که ضرورت دارد از درب‌های هوابند مخصوص و دریچه هوابند در کانال‌های هوارسانی استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه دانشگاه نیشابور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۵۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد

تین نیوز

سومین ناو هواپیما بر چین که با آخرین فنّاوری ساخته شده و در ژوئن ۲۰۲۲ میلادی رونمایی شده بود روز چهارشنبه اول ماه می به منظور تست و آزمایش به آب انداخته شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مانا، خبرگزاری رویترز اعلام کرد: این ناو هواپیما‎بر Fujian با آخرین تجهیزات و فنّاوری جدید توسط متخصصان چینی طراحی و ساخته شده و پیشرفته تر از دو ناو هواپیما بر قبلی چین است.  

بر اساس این گزارش «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در مراسم به آب اندازی این ناو گفت: تلاش متخصصان دریایی این کشور بر این اساس است که چین به قدرت نظامی برجسته در منطقه تبدیل شود و نیروی دریایی این کشور با ناو های blue-water که قادر به مانور در دوردست های ساحلی چین است، قدرت نظامی خود را برجسته کند.

 وی دربارۀ انتخاب نام این ناو هواپیما بر گفت: قابلیت اطمینان و پایداری سیستم نیروی محرکه الکترونیکی این ناو توسط متخصصان این کشور بی نظیر می باشد و یکی از مهم ترین سخت افزار های نظامی چین به شمار می رود که در حال گسترش است.  

وی با اشاره به اینکه این ناو یک عرشه پرواز مسطح با سیستم پیشرفته پرتاب جت به می باشد، درباره انتخاب نام آن گفت این نام از استانی در چین که در مقابل تایوان به طور دموکراتیک اداره می شود، گرفته شده است.  

این کشتی بزرگ نیروی دریایی چین در کارخانه کشتی سازی جیانگ نان شانگهای ساخته شده و پس از انجام آزمایشات اولیه در روز اول ماه می راهی دریا شد.  

پیش بینی می شود راه اندازی کامل این ناو هواپیما بر و آزمایش دریایی آن تا پایان ۲۰۲۴ میلادی انجام شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • قتل بی‌رحمانه مادر توسط پسر پرخاشگر در شهرک دانشگاه
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری و مرطوب شده است
  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد